اگر نمی خواهید منزوی و افسرده باشید بهتر است حین مهمانی ها ، تفریحات و مواردی مشابه موبایل های هوشمند خود را کنار بگذارید.
نتایج پژوهش های جدید نشان می دهد؛ در هنگام وقتگذرانی با دوستان حتما باید گوشی هوشمندتان را کنار بگذارید، چرا که افراط در استفاده از موبایل هوشمند منجر به بروز مشکلاتی در برقراری ارتباط با دیگران می شود.
راه هایی برای ترک اعتیاد به تلفن همراه
1. پاک کردن اپلیکیشنهای اعتیادآورد
جیک نپ، طراح سابق Google Ventures: من همیشه جذب آیفونم میشدم اما در سال ۲۰۱۲ و بعد از اینکه متوجه شدم روی ارتباطم با بچهها و زمانی که برای آنها میگذارم تأثیر گذاشته تصمیم گرفتم کاری بابت این موضوع انجام دهم.
درنتیجه تمام اپلیکیشنهایی که حواسم را پرت میکرد مانند توییتر، فیسبوک ،اینستاگرام و یوتیوب را پاک کردم. حتی اپلیکیشنهایی مانند جیمیل را نیز غیر فعال کردم. بعد از این کار احساس میکردم بار سنگینی از روی دوشم برداشته شده است. من حتی تصور میکردم این کار موقت باشد اما اکنون بعد از گذشت ۶ سال هنوز هم از هیچکدام از این اپلیکیشنها استفاده نمیکنم.
2.شناسایی نحوهی استفاده از موبایل
مایکل زاپا، بنیانگذار Envisioning Technology: من برای اینکه متوجه شوم از تلفن همراهم چه زمانی و چگونه استفاده میکنم تصمیم گرفتم آن را با یک آیپد مینی جایگزین کنم. آیپد مینی از تمام ویژگیهای آیفون به جز امکان برقراری
تماس برخوردار است. آیپد مینی از آیفون بزرگتر و سنگینتر است و حضور آن بعضی مواقع به عنوان مثال هنگام صرف غذا بیشتر از حالت معمول احساس میشد.
بنابراین استفاده از اپلیکیشنهایی مانند توییتر و اینستاگرام را کنار گذاشته و در حال حاضر از آیفونم استفاده میکنم اما محتاطتر از گذشته هستم.